Hoi Andre,

Hoi Andre,

Nog even een kort bericht om je te bedanken voor de organisatie van onze korte tour door Cambodja! Mijn ouders en ik hebben er erg van genoten en alles was goed georganiseerd. De eerste reisdag, van Siem Reap naar Kratie, was wat aan de lange kant maar dat waren we al snel vergeten toen we op zoek gingen naar de rivierdolfijnen.

Een speciaal compliment verdienen overigens je lokale gidsen in zowel Kratie als Mondulkiri. Beide gidsen waren zeer kundig, vriendelijk en sprake uitstekend Engels. Ik heb in de afgelopen jaren toch best wel wat van Aziƫ gezien, en ben heel wat gidsen tegengekomen die niet eens in de buurt komen van deze twee. Die moet je er dus zeker bij zien te houden!

Vriendelijke groet, Ate

Ate, Phnom Penh

27 november 2013

Cambodian Travel Partner
5
2013-11-27T11:29:12+07:00
Ate, Phnom Penh

27 november 2013

Nog even een kort bericht om je te bedanken voor de organisatie van onze korte tour door Cambodja! Mijn ouders en ik hebben er erg van genoten en alles was goed georganiseerd. De eerste reisdag, van Siem Reap naar Kratie, was wat aan de lange kant maar dat waren we al snel vergeten toen we op zoek gingen naar de rivierdolfijnen. Een speciaal compliment verdienen overigens je lokale gidsen in zowel Kratie als Mondulkiri. Beide gidsen waren zeer kundig, vriendelijk en sprake uitstekend Engels. Ik heb in de afgelopen jaren toch best wel wat van Aziƫ gezien, en ben heel wat gidsen tegengekomen die niet eens in de buurt komen van deze twee. Die moet je er dus zeker bij zien te houden! Vriendelijke groet, Ate

Our Partners

Our Social Partners


© 2024 Cambodian Travel Partner • Website maintained by r24k web development